Zeve İlkokulu
BARDAKÇI MAH. Y.Y.Ü TOKİ 2. SK. NO 8 TUŞBA / VAN

VİZYON

a. Her bakımdan tanıyarak yetenekleri doğrultusunda her bakımdan gelişimlerini sağlamak. b. Kendi kültürünü, değerlerini tanıyarak, buna sahip olmaktan gurur duyar hale getirmek. c. Farklı kültürler ve değerleri tanımaya teşvik ederek, bunun kendisine zenginlik katacağının bilincinde olmasını sağlamak. d. Ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçlendirip, davranışa yönlendirilmesi için fırsatlar ve ortam bulmasına yardımcı olmak. e. Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. f. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. g. Hayret ve merak duygularını tahrik eden bir ortamda bulundurmak. h. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak. i. İyilikler konusunda önder ve lider, kötülükler konusunda kapalı konumuna özendirmek. j. Sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecekleri ortam ve fırsatlar oluşturmak önceliklerimizdir.

MİSYON

Okulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; sektörde girişimci, mesleğinde lider gelecek kuşaklara lider bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.

Normal Eğitim

08: 30 --- 14:15

Kalorifer - Doğalgaz

Servis Bilgisi

Servis Yoktur. Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüs alanına gelen Belediye otobüsleri ve şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl merkezine 10 km Uzakta Yüzüncüyıl Üniversitesi Kampüsünde

Yerleşim Yeri Bilgisi

Zeve İlkokulu Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs Alanı Adres . Bardakçı Mahallesi YYÜ TOKİ 2. SOKAK NO:8 Tuşba - VAN