Zeve İlkokulu

Belgegeçer : 0432 225 1426
WEB http://zeveilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Zeve İlköğretim Okulu YYÜ Kampüs Alanı Tuşba van
VİZYON : a. Her bakımdan tanıyarak yetenekleri doğrultusunda her bakımdan gelişimlerini sağlamak. b. Kendi kültürünü, değerlerini tanıyarak, buna sahip olmaktan gurur duyar hale getirmek. c. Farklı kültürler ve değerleri tanımaya teşvik ederek, bunun kendisine zenginlik katacağının bilincinde olmasını sağlamak. d. Ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçlendirip, davranışa yönlendirilmesi için fırsatlar ve ortam bulmasına yardımcı olmak. e. Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. f. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. g. Hayret ve merak duygularını tahrik eden bir ortamda bulundurmak. h. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak. i. İyilikler konusunda önder ve lider, kötülükler konusunda kapalı konumuna özendirmek. j. Sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecekleri ortam ve fırsatlar oluşturmak önceliklerimizdir.
MİSYON : Okulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; sektörde girişimci, mesleğinde lider gelecek kuşaklara lider bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
BAŞARILAR : 0
Servis :
Ulaşım : Minübüs
Yerleşim Yeri : Zeve İlköğretim Okulu (YYÜ Kampüs Alanı ) Van/Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 10 km Uzakta Yüzüncüyıl Üniversitesi Kampüsünde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :